29 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Srbija

Poziv mladima da se prijave na program “Raznoliko Ovoliko”

Omladinski program Beogradskog centra za ljudska prava poziva mlade od 15 do 30 godina iz Beograda, Vranja, Dimitrovgrada, Loznice, Novog Pazara, Pirota, Preševa, Sjenice i Subotice, da se prijave na program “Raznoliko Ovoliko”.

Cilj programa je osnaživanje mladih za borbu protiv diskriminacije i usvajanje znanja i vještina neophodnih za promociju ravnopravnosti i pravednosti, najavili su iz Beogradskog centra za ljudska prava.

Program se sprovodi od avgusta do decembra 2023. godine u onlajn i oflajn formatu, a prvi trening za mlade u okviru programa se održava uživo od 26. do 30. avgusta.

Učešće na programu je potpuno besplatno, a za sve učesnike/ce obezbjeđena je refundacija putnih troškova, smejštaj i obroci, kao i sva dodatna podrška za učešće na aktivnostima.

Prijave su otvorene do 20. avgusta na linku: https://forms.gle/een8AzdZYyvawo4p9

Program „Raznoliko Ovoliko” nosi pun naziv „#SteppingStones to Youth Diversity in Serbia: Empowering Youth with Knowledge, Skills and Protection Mechanisms for Anti-discrimination” i realizuje ga Beogradski centar za ljudska prava uz finansijsku podršku Evropske unije.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: