Aktuelno Novi Pazar Sport

Plavi sa IMT-om igraju pred praznim tribinama zbog kazne iz prošle sezone

Fudbalski klub Novi Pazar u ponedjeljak, u trećem kolu Superlige Srbije dočekuje FK IMT, a stadion će i drugi put ove sezone ostati zaključan zbog kazne FSS iz prethodne sezone, saopštio je Upravni odbor tog kluba.

Izrazili su očekivanje da će to biti posljednji put da na svom terenu igraju pred praznim tribinama i predočili navijačima da nikome neće biti dozvoljen ulazak na stadion.

“Obavještavamo sve prijatelje kluba i navijače da neće biti dozvoljen ulazak na stadion apsolutno nikom zbog toga što je na prethodnoj utakmici bilo prisutno više lica nego po propisima. Klub je upozoren zbog toga i kako bi se izbjegao rizik od eventualne nove kazne donijeta je pomenuta odluka. Klub apeluje na sve ljubitelje fudbala da imaju strpljenja do naredne domaće utakmice i još jednom upozorava sve gledaoce da čuvaju sportsku imovinu kluba u koju se konstantno ulaže kako bi svi gledaoci imali adekvatne uslove za boravak na stadionu”, poručili su iz novopazarskog prvoligaša.

Predočava se i da je primjećeno da su čak i na prethodnoj utakmici nove stolice bile na meti i da su korišćene kao stepenice.

Foto: FK Novi Pazar

Povezane vijesti

%d bloggers like this: