26 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Srbija

RK Novi Pazar oštro odgovorio direktoru lige: Vi ste najveći krivac za sramotu rukometa u Srbiji

Upravni odbor rukometnog kluba Novi Pazar obratio se večeras oštrim saopštenjem uperenim na adresu direktora Arkus lige, Milorada Šolevića, koji je zahtjevao da ovaj klub isplati navodni dug prema ligi u iznosu od 300 hiljada dinara.

Sandžački klub je konstatovao da se direktor lige tek sada sjetio da im se obrati sa obavještenjem o 300.000 dinara duga zbog napuštanja takmičenja.

 

“Napominjemo Vas da ste to trebali da uradite onda kada ste zvati da reagujete i zaštitite rukomet i sramotu za koju ste Vi najveći krivac, a na pozive niste odgovarali”, naveli su iz kluba i poručili Šoleviću da mu je pametnije bilo da je došao u Novi Pazar i gasio požar kada je klub najavio istupanje iz lige.

Kako su dodali, nikada se ni u jednom takmičenju nije desilo da se jedna ekipa briše sa tabele, a da to dovoljno govori o njegovom subjektivnom osećaju koji ima prema rukometnom klubu Novi Pazar.

“Sramota je da Vi ne dodjeta u Novi Pazar, čak ni predsjednica saveza, to govori da Rukometni savez ne postoji, da vas problemi klubova ne zanimaju. Ako Vam treba novac za vaše plate nabavite ga od onih koje rukomet interesuje, ali nažalost svi mi znamo da rukomet u Srbiji više nikoga ne interesuje”, ukazali su iz kluba.

Oni su, kako ističu, upoznali odavno Šolevića da rukomet u Novom Pazaru nije ugašen, niti izbrisan njegovom gumicom, a dodali su da će pokazati cijeloj Srbiji da je “Novi Pazar grad koji radja šampione”.

Na kraju saopštenja Uprava se zahvalila na ozbiljnoj brizi Ministru sporta i omladine Vanji Udovičića i njegovim saradnicima, za koje naveli da su prijatelja Novog Pazara.

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: