27 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Rukometaši Novog Pazara remizirali na gostovanju

Rukometaši Novog Pazara odigrali su neriješeno 24:24 sa ekipom Jugović iz Kaća u okviru 2. kola A grupe Arkus lige Srbije.

Ako su u prvom kolu razočarali svoje navijače, rukometaši Novog Pazara su večeras u Kaću pokazali da je loša partija iz Kragujevca bila samo prolazna epizoda ove veoma dobre ekipe koju vodi, sada već iskusni, strateg Hasan Memić.

Pored dva crvena kartona koja su zaradili Rakić i Dimitrijević, te ukupno 18 minuta meča sa igračem manje zbog 9 isključenja, plavi su umalo odnijeli cijeli plen iz Kaća, ali su u poslednjim sekundama utakmice nesretno primili gol i kući nose Prvi bod u ovoj sezoni.

Najbolji u redovima plavih bio je ovogodišnje pojačanje Slavuljica, koji je 8 puta zatresao mrežu vojvodjanske ekipe, a njega su sa po 3 gola pratili Rakić, Karanović i Stojanović, dok je Radisavljević bio precizan 2 puta. Po jednom su se u listu strelaca upisali Mujčinović, Mrvaljević, Medjedović, Sefović i Dimitrijević.

Nemanja Momčilović sa 8, Tihomir Doder sa 5 i Dušan Mirić sa 4 gola bili su najbolji u redovima Jugovića.

Novi Pazar sada dijeli šestu poziciju upravo sa današnjim rivalom sa po jednim osvojenim bodom, a u slijedećem kolu plavi će odigrati prvu utakmicu na svom terenu ove sezone sa beogradskim Obilićem.

Foto:prtSc/Arkus liga

Povezane vijesti

%d bloggers like this: