25 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Politika Tutin

SDA Sandžaka – ogranak Tutin: Današnja sjednica je samo odložena za 25. maj

Ogranak SDA Sandžaka u Tutinu je, kako je saopšteno, nakon današnjih insinuacija od strane nekih opozicionih stranaka, obavjestio članove, simpatizere i aktiviste stranke da je današnja sjednica Skupštine Opštine Tutin odložena za 25. maj ove godine.

“Na današnjem dnevnom redu sjednice našle su se dvije tačke dnevnog reda, Prijedlog odluke o uspostavljanju međuopštinske saradnje grada Novog Pazara, opštine Tutin i Raška, kao i Prijedlog odluke o davanju saglasnosti za potpisivanje Ugovora o pokretanju postupka o osnivanju regionalnog privrednog društva, kao i društva kapitala”, pojasnili su i dodali da je sjednica SO-e Tutin odložena zbog proceduralne neusaglašenosti odluke koja se našla na dnevnom redu.

Kako su istakli, Tutin je bedem SDA Sandžaka sa najvećim brojem birača, najjačom stranačkom infrastrukturom i najstabilnijom politikom na lokalu.

“Kontinuitet SDA Sandžaka u Tutinu od 1996.godine dokaz je stabilnosti i povjerenja građana, te u tom smislu nastavljamo ovaj kontinuitet zastupanjem najboljih interesa građana opštine Tutin, kao i politike prosperiteta”, poručeno je u saopštenju tutinskog ogranka SDA Sandžaka.

Nakon što je sjednca lokalnog parlamenta odložena Sa tvrdnjom “Upravo je pala višedecenijska vlast u Tutinu”, preko društvenih mreža, oglasio se predsjednik SPP-a Usame Zukorlić,

Malo kasnije danas, SDP u Tutinu i Grupa građana “Tutin na prvom mjestu” saopštili su da su formirali zajedničke odborničku grupe od sedam odbornika, te da su spremni da pregovaraju sa svim političkim opcijama sa kojima budu mogli da uspostave konsenzus i da formiraju skupštinsku većinu.

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: