26 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Srbija

Debakl Fudbalera Novog Pazara protiv Crvene Zvezde

Nezapamćen debakl fudbalerima Novog Pazara priredila je danas Crvena Zvezda na stadionu “Rajko Mitić”, napunivši mrežu sandžaklija do vrha, u meču polufinala Kupa Srbije.

Potpuno pasivni i nimalo motivisani plavi su izgubili danas u Beogradu rezultatom 8:0, te pokazali da je kvalitet ovih igrača daleko ispod superligaškog nivoa.

Kanonada golova pokrenuo je Ben Nabouhane u 6. minutu, da bi Omoijuanfo već u 12. minutu iz penala povisio na 2:0.

Nije se puno igralo, a već je u na sredini poluvremena na semaforu pisalo 5:0 za beogradski tim, a golove su postizali Pavkov u 15, ponovo Omoijuanfo u 20. i Ivanić u 23. minutu igre.

Do kraja prvog dijela bilo je očigledno da su Crveno-bijeli “popustili gas”, te su malo oslobodili pritiska indisponirane novopazarce.

U drugom poluvremenu donekle konsolidovani plavi su koliko – toliko parirali domaćinu, ali nedovoljno dobro da bar priprijete danas nezaposlenom golmanu šampiona Srbije, Milanu Borjanu.

Novi penal za Crvenu Zvezdu je u 58. minutu iskoristio Stanković i povisio na 6:0, da bi Stanić u 81. minutu postigao gol, a za njim u 89. minutu ponovo je bio precizan Stanković i   postavio konačan rezultat od 8:0, kojim se beogradski klub plasirao u finale Kupa Srbije.

Nakon ovog poraza ostaje da se uradi duboka analiza u sandžačkom superligašu, te postave pitanja mnogima o odnosu prema klubu i navijačima.

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: