Aktuelno Novi Pazar Sandžak Sport

Torcida Sandžak se nakon 7 godina vraća na stadion

Jedna od najstarijih navijačkih grupa na Balkanu, Torcida Sandžak vraća se nakon sedam godina na tribine gradskog stadiona, saopšteno je iz ove sandžačke navijačke skupine.

Foto: SNews, arhiv

Utakmica sa Partizanom u nedjelju će biti prilika da navijačka grupa Torcida Sandžak, koja postoji više od 30 godina, ponovo bodri plave.

“Vraćamo se poslije sedam godina na sjever. Pozivamo sve naše navijače da u najlepšem svjetlu obilježimo naš povratak i pružimo podršku plavim fudbalerima”, kazao je za naš portal Enes Đule Đulović, pripadnik ove navijačke grupe od njenog osnivanja.

Kako se najavljuje, Torcida će na nedjeljnoj utakmici napraviti spektakularan ambijent i pokazati da sa pravom važi za jednu od najrespektabilnijih navijačkih grupa na Balkanu i šire.

Torcida Sandžak pozvala je danas sve svoje članove i simpatizere na sastanak u subotu, 20:00 sati u hali Pendik!


– Policija snima učesnike utakmice

U skladu sa članom 52. Zakona o policiji Republike Srbije, policijski službenici Policijske uprave u Novom Pazaru snimaće i fotografisati učesnike fudbalske utakmice između FK „Novi Pazar“ iz Novog Pazara i FK „Partizan“ iz Beograda koja će biti održana 8. avgusta 2021. godine na gradskom stadionu u Novom Pazaru, sa početkom u 21 sat, saopšteno je danas iz Policijske uprave Novi Pazar.


Pojedini mediji špekulišu da bi i jedna grupa navijača Partizana mogla doći da bodri svoje ljubimce, ali zvanične potvrde još uvijek nema.

Utakmica Novi Pazar-Partizan se igra u nedjelju od 21 sat na Gradskom stadionu, a u okviru 4. kola Jelen super lige.

 

 

 

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: