25 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Tutin

Tutin pobjedio na startu prvenstva, Jošanica poražena

Fudbaleri Tutina su na otvaranju sezone u Šumadijsko-raškoj zoni savladali gostujuću Budućnost iz Resnika sa 3:2.

Već u prvom kolu su popularne “tutinske vidre” pokazale da imaju sastav koji može svakog da pobjedi u ovoj ligi, ali i da primi golove od realno slabijih protivnika.

Odigrali si plavi prvo poluvrijeme za udžbenike, imali igru i veliki broj šansi od koji su dvije iskoristili novajlije Milosavljević i Mulamuratović, te se na odmor otišlo sa komotnih 2:0 za Tutin.

U drugom dijelu utakmice viđena je dosta izjednačenija igra zbog opuštenog pristupa  igri domaćih, gdje su gosti postigli dva gola i imali svoje prilike, ali je ipak još jednim golom,  kojeg je postigao Dedeić, Tutin potvrdio ulogu favorita i osvojio prva tri boda u četvrtom rangu takmičenja.

I u narednom kolu će igrači plavih biti domaćini, a 28. avgusta im na gradski stadion dolazi sastav Vodenjaka iz Groznice, koji je u ovom kolu remizirao sa Letom iz Ratine.

-Jošanica započela prvenstvo porazom

Novopazarska Jošanica je gostovala u Gruži, gdje je istoimeni tim izvojevao važnu pobjedu minimalnim rezultatom 1:0.

Jošanica je u ovo prvenstvo Šumadijsko-raške zone ušla sa dosta podmlađenim timom, a dirigentska palica je povjerena novom-starom šefu stručnog štaba Elviru Muratoviću.

Priliku za popravni Jošanica će imati slijedeće nedelje na terenu u Novopazarskoj banji, gdje dočekuje jednog od pretedenata za plasman u viši rang, ekipu Šumadije 1903 iz Kragujevca, koja je u ovom kolu savladala Karađorđe sa 1:0.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: