23 Aprila, 2024
Aktuelno Knjigofil Kultura

U Novom Pazaru se 1. marta otvara knjižara Delfi i Lagunin klub čitalaca

Foto: laguna.rs

Delfi knjižara i Lagunin klub čitalaca u Novom Pazaru otvaraju svoja vrata 1. marta 2021. za sve ljubitelje knjige, i to na adresi 28. novembra 41.

Kako je najavljeno iz Delfi knjižara u prijatnom ambijentu na 76 kvadratnih metara čitaocima će biti dostupni najveći hitovi domaćih i svjetskih pisaca u izdanju Lagune i najtraženije knjige drugih izdavača.

“Knjižara će vam ponuditi i sjajan izbor gift programa. Kao poklon svim Novopazarcima, od 1. do 3. marta, učlanjenje u Lagunin klub čitalaca koji donosi sjajne popuste tokom cijele godine biće besplatno, a knjige sa Laguninih top-lista beletristike, publicistike i Male Lagune biće snižene 30 posto, a spremili smo i poklone uz svaku kupovinu”, ističu i preporučuju da obavezno potražite i novu knjigu „Ljudi bez grobova” Novopazarca Enesa Halilovića, jednog od naših najvažnijih savremenih pisaca, za koju je dobio Vitalovu nagradu.

Ovaj poznati izdavač knjiga u ovoj promociji ističe da je Novi Pazar grad dobrih domaćina, a statistika pokazuje i da je najmlađi grad u Srbiji i jedan od najmlađih gradova u Evropi u kome skoro polovinu stanovnika čine mladi do 35 godina starosti.

“Novi Pazar, grad uzbudljive historije i autentične kulture postaće bogatiji za knjižaru u centru grada, u pješačkoj zoni, osmišljenu po svetskim standardima. Neka Delfi knjižara i Lagunin klub čitalaca postanu vaše omiljeno mjesto u Novom Pazaru”, poručuju iz Delefi knjižara.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: