Aktuelno Društvo Priboj

U Priboju počele besplatne autobuske linije

Od 1. maja Opština Priboj uvela je novinu u javni prevoz putnika – besplatne autobuske linije u gradskom i na seoskom području.

Od lokalnih linija Priboj–Naselje i Bolnica-Priboj, do besplatnih linija prema Sjeverinu, Gornjem Uvcu, Rači, Čemernu, Кaluđerovićima, Sastavcima, zatim Banji, Godinom Potoku, Suvom Polju, Brani, prema Mažićima do gradske deponije, kao i prema Кrajčinovićima, Кukurovićima i Кasidolima.

Tačni termini polazaka i dolazaka na odredište biće istaknuti narednih dana na svim polaznim i dolaznim peronima, kao i međustanicama. Autobusi će biti obilježeni sa natpisom – besplatan prevoz.

Linije su prilagođene učenicima, radnicima, žiteljima pribojskih sela, penzionerima, odnosno svim građanima opštine Priboj.

Besplatne linije, na osnovu potreba građana, predložila je opštinska Кomisija, koja i zadržava pravo, da na osnovu kasnijih predloga i sugestija i putnika i prevoznika, može izvršiti manje korekcije na pojedinim linijama.

Na ovaj način vraćen je i određen broj nekadašnjih autobuskih linija, pogotovu prema pribojskim selima, koje su prestale da funkcionišu, zbog rentabilnosti, odnosno nedovoljnog broja putnika.

Izvor:PP Media

Povezane vijesti

%d bloggers like this: