26 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Tutin

U Tutinu počela akcija “April mjesec čistoće”

U Tutinu je započela akcija proljetnog uređenja grada pod nazivom “April mjesec čistoće”.

U okviru ove akcije u narednih mjesec dana radiće se na čišćenju divljih deponija i odnošenju kabastog otpada na gradskom i seoskom području, čišćenje putnih pojaseva i rječnih korita kao i pranje asfaltiranih ulica u gradu, te čišćenje trotoara, kolovoza ulica, dvorišta škola,vrtića,stambenih zgrada i dvorišta, prenose Tutinske novine.

Radove koji se, između ostalih, izvode u naselju Dubovo obišao je predsjednik Opštine Tutin Salih Hot, dajući ovom prilikom i simbolični doprinos ovoj akciji.

Kako su naveli nadlježni, pored čišćenja gradskih predjela, akcenat će biti stavljen na i seoska područja, što će umnogome doprinijeti lepšem životnom ambijentu.

Komunalni inspektori apelovali su na građane da se uključe aktivno u ovu akciju, te da prema organizaciji akcije prilagode iznošenje kabastog i drugog materijala u svim gradskim i seoskim mjestima.

JKP “Gradac” i Komunalno preduzeće iz Ribarića, uz asistenciju Volontera i korisnika socijalne pomoći realizovaće u narednih mjesec dana sve planirane aktivnosti.

Izvor/Foto:Tutinske novine

Povezane vijesti

%d bloggers like this: