25 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

Uhapšen I.U., policija mu pronašala pištolj „glok“

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su I. U. (1979) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako je saopšteno iz PU Novi Pazar policija je I. U. zaustavila, danas u Ulici Stevana Nemanje, u „audiju“ kojim je upravljao i za pojasom mu pronašala pištolj „glok“ sa 12 metaka.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Foto: Medija centar Beograd

SNews nezvanično saznaje da je uhapšen građanski aktivista Irfan Ugljanin.

On je uoči posjete srbijanskog predsjednika Novom Pazaru preko svog fb profila iznio niz optužbi na račun Vučića, navodeći da je povezan s kriminalom.

“Eto i predsjednik u kriminano leglo. Sad braćo i sestre glasajte”,  naveo je u je jednom postu, uz fotografiju predsjednika Srbije u restoranu.

On je u jednom restoranu u centru Novog Pazara 1. februara ove godine, pred više očevidaca, fizički napadnut od strane tri lica i tom priliko su mu nanijete tjelesne povrede.

Irfan Cale Ugljanin je postao poznat javnosti nakon javnih istupa i uživo javljanja na fb-u u kojima je čelnike Gradske uprave u Novom Pazaru optuživao za razne malverzacije i korupcionaške afere, a oformio je i udruženje građana “Pazarski građanski pokret”.

Predstavnici lokalne samouprave Novog Pazara su protiv Ugljanina tada najavljivali da će protiv Irfana Ugljanina okrenut sudske postupke zbog, kako su naveli, zbog iznošenja neistina i povrede časti i ugleda.

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: