17 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

UO FK Novi Pazar: Sva oružja uperena prema Novom Pazaru

Upravni odbor FK Novi Pazar je danas, povodom navoda objavljenih u jednom dnevnom listu, u saopštenju naveo da je to”povika na vuka, a lisica meso jede”, te da je to kampanja koja se vodi protiv FK Novi Pazar poslednjih dana, gdje se pod sumnju stavlja utakmica između Novog Pazara i Radnika.

“Dešava se scenario, identičan nedavnom, kada je Novi Pazar kažnjen pred važnu utakmicu sa Metalcem. Sada se iznose slične optužbe pred isto tako bitnu utakmicu sa Radnikom. Zar je moguće da je od toliko klubova, koji se bore za opstanak, Novi Pazar jedina tema? I to od onog trenutka od kada je posljednje mjesto na tabeli prepustio drugima. Dok smo bili na začelju i već viđeni putnici za niži rang, nikome nije smetao ni Novi Pazar, ni njegovi rezultati, niti je ijedna utakmica bila pod sumnjom”, navode iz novopazarskog kluba.

Ocjenjuju da su “onog trenutka kada su drugi klubovi, koji sebe smatraju bogom danim da igraju u Superligi, došli u opasnu zonu, onda sva oružja uperena prema Novom Pazaru”.

“Kako to da je sporan i rezultat i 1:1 kod kuće i kad na strani izgubimo 2:0? Kojim rezultatom treba da bude završena utakmica da bi neko bio zadovoljan i srećan? Napišite nam taj rezultat. Igrali smo najpoštenije i najčasnije celo prvenstvo, bili dugo na poslednjem mestu, najviše smo kažnjavan klub, čak šest utakmica smo igrali bez prisustva publike. Pored Crvene zvezde i Partizana imamo najbrojnije navijače, ali to nekome nije dovoljno i zato žele da vide Novi Pazar van Superlige”, navodi se u reagiranju.

Predočavaju: “Svjesni smo da nismo dobrodošli, svjesni smo da su svi protiv nas – i javnost i mediji i većina klubova, i jedino što možemo jeste da se na terenu borimo protiv ovih nepravdi. Pozivamo sve da dođu i da gledaju i ovu i svaku narednu utakmicu u Novom Pazaru, ali ovdje je jasno da to nije tema. Tema je da se prikriju svi drugi rezultati i to onih koji su zaštićeni i odabrani, i koji imaju uticaj u savezu, a Novi Pazar nema ništa od navedenog”.

Sa još dvije pobjede u finišu prvenstva plavi bi mogli bez baraža do opstanka.

Na gradskom stadionu, Caizcoin areni,u nedjelju, sa početkom u 14.24 sati, biće fudbaleri Novog Pazara će odigrati utakmicu sa ekipom radnika iz Surdulice. Ulaz je besplatan, saopštio je FK Novi Pazar.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: