26 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

Zbog napada na Ugljanina uhapšena tri muškarca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su V. S. (31), S. B. (31) i R. M. (34) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje.

“Oni se sumnjiče da su danas u jednom ugostiteljskom objektu u Novom Pazaru, pesnicama zadali više udaraca četrdesetdvogodišnjem muškarcu i lakše ga povrijedili”, saopšteno je večeras iz PU Novi Pazar.

Po nalogu nadležnog tužioca, njima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Građanski aktivista Irfan Cale Ugljanin izjavio je ranije danas da je zadobio više udaraca i povreda u napadu oko 12 sati u jednom ugostiteljskom objektu u centru Novog Pazara od strane, kako svjedoci navode, trojice poznatih muškaraca.

“Oni su došli u lokal, odmah su nas napali i počeli da nas tuku”, rekao je Ugljanin demantujući navode na nekim portalima da su se prethodno sukubili preko telefona.

U napadu je povređen i bivši direktor JKP “Čistoća” Hivzo Škrijelj.

Napad se dogodio pred velikim brojem gostiju, a pripadnici policije su brzo stigli na lice mjesta, rekli su očevici ovog događaja.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: