Lifestyle Moda i ljepota

Modni detalj- džemperčić

Zimski hladni dani donose sa sobom nošenje debelih jakni, kaputa, skafandera, u tom periodu svako od nas poželi da obuče nesto malo laganije ispod tih debelih modnih detalja.


Čim dođu hladniji dani, sa njima dođe zima i snijeg. Promjena vremena sa sobom donosi i drugačije oblačenje, to znači debeli duksevi, džemperi štrikani od vune ili pamuka, deblje pantalone čizme… E baš u tom trenutku kada nam je svega toga dosta i kad poželimo da se osjećamo komotnije onda tražimo neki komad malo laganiji i prijatniji. Ove godine, da se ne bi previše ” utrpavali” u modi je lagani džemper jaknica od konca i pamuka, tanko štrikani. Ovi džemperčići su veoma praktični i nose se u raznim prilikama, bilo na poslu, izlasku preko dana ili u posjetu prijateljima.

Nama dobro poznati dzemperčić se ove sezone odlikuje po dugmadima koji su neizbježni na ovom modnom komadu. Naime, dugmad su malo veća i raznih su oblika. Dominiraju oblici cvijeta, upletenog kruga, zvijezde, veliki krug…veoma raskošno i lijepo izgledaju tako da za one koji žele da budu u trendu ovo je ekstra modni komad. Kao što smo napomenuli može se nositu u skoro svim prilikama a i svojim sastavom je prijatan i udoban.
Ako želite da vam bude oiplo i udobno u ovim hladnim zimskim danima, a da se osjećate opušteno mislimo da je vrijeme da nabavite ovaj komad odjeće.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: