26 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

Predao se učesnik u pucnjavi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su N. A. (38) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

“Sumnja se da je on 17. decembra ove godine, oko 15.30 sati, ispalio više hitaca u pravcu N. B. (37) koji je sedeo u jednom ugostiteljskom objektu u centru Novog Pazara i teže ga povrijedio. Takođe, sumnja se da je N. B. potom ispalio nekoliko hitaca iz pištolja ka N. A, pa se i on tereti da je izvršio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija”, saopšteno je iz PU Novi Pazar.

Osumnjičenom N. A. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Prema navodima lokalnih medija N.A. se predao policiji.

Podsjećamo da su dva policijska službenika udaljena s posla, zbog teže povrede službene dužnosti jer se sumnja da su neposredno prije pucnjave sjedeli u jednom kafiću zajedno sa N.B.

 

 

 

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: