28 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Srbija

Košarkaši Novog Pazara startuju protiv Tamiša

Košarkaši Novog Pazara utakmicom sa Tamišom iz Pančeva na parketu hale “Doguš” otvaraju novu takmičarsku sezonu u okviru Admiral bet Košarkaške lige Srbije.

U sezonu 2022/23 ekipa iz prijestolnice Sandžaka startuje sa podmladjenim timom koji će uz nekolicinu starijih igrača pokušati, prevashodno, da sačuva mjesto u najelitnijem košarkaškom takmičenju.

Trener Vasilije Budimić ima na raspolaganju nekoliko igrača iz prošle sezone, dok su pored par priključenih omladinaca tu i pojačanja na ključnim pozicijama.

Pored starosedjelaca Asmira Numanovića, Bogdana Mikavice i Vladimira Radomirovića, minutažu u plavom timu tražiće i povratnik Tarik Brunčević, te pridošlice Filip Bakić, Marko Gutalja, Koa Takahaši i Džordan Teli.

Kako se očekuje, redove Novog Pazara pod obručima bi trebalo da pojača i 212 cm visoki centar Milan Pavlović.

OKK Novi Pazar u ovu sezonu, prema najavama, ulazi sa ciljem da sačuva status u najvećem rangu takmičenja i pruži śansu mladjim igračima na koje računa kao budućnost ovog kluba.

Prvu priliku da ovaj tim pokaže svoj potencijal i kvalitet imaće večeras, subota 1. oktobar, kada od 18h u hali Doguš igraju protiv Tamiša.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: