20 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar Srbija Zdravlje

Aladin Paučinac: I dalje protestujemo zbog nekorektnog odnosa Vlade i države prema ovom kraju

Novopazarac Aladin Paučinac negirao je navode i optužbe nekih beogradskih medija da su on i učesnici protesta u krugu Opšte bolnice u Novom Pazaru kriminalci i politički aktivisti i poručio da i dalje protestuju zbog nekorektnog odnosa Vlade i države prema ovom kraju.

On je u video poruci dostavljenoj medijima najavio da će TV Pink, ali i ostali režimski mediji iz Beograd koji su, označivši ga kriminalcem, objavili laži i neistine odgovarati pred sudom.

“Nas su označili kao kriminalce i političke aktiviste. To su laži i neistine, a TV Pink i ostali koji su nas oklevetali će svoje tvrdnje morati da dokažu na sudu. I dalje protestujemo zbog nekorektnog odnosa Vlade i države prema ovom kraju”, poručio je Paučinac istakavši da se na protestu spontano okupilo nekoliko stotina ljudi.

TV Pink je sinoć objavio prilog u kojem Aladina Paučinca označilo kao kriminalca i pristalicu jednog političara.

Podsjećamo da u su u srijedu, prilikom posjete premijerke Srbije Ane Brnabić i ministra zdravlja Zlatibora Lončara novopazarskoj Opštoj bolnici i njihovog obrćanja medijima, učesnici protesta zvižducima i skandiranjem “Lopovi, lopovi” negodavali ne izjave zvaničnika Vlade Srbije.

O situaciji s koronavirusom i scenama iz Opšte bolnice u Novom Pazaru izvještavaju mediji u svijetu, među njima i njemčki ZDF

Kako su to sami predočili pred kamerana, među učesnicima protesta bili su većinom mladi ljudi kojima su od posljedica bolesti izazvane koronavirusum preminuli članovi porodica ili prijatelji.

Nakon upućenih zvižduka i negodovanja tokom protesta ukupljenima je prišao Rasim Ljajić moleći ih i pokuđavajući ih da ne protestuju.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: