25 Aprila, 2024
Aktuelno Knjigofil Kultura Regija

Eckermann raspisao Konkurs za najbolji naučno-istraživački, diplomskiili master rad iz oblasti jezika i književnosti

Web časopis za književnost “Eckermann” raspisao je Konkurs za najbolji naučno-istraživački, diplomskiili master rad iz oblasti jezika i književnosti na bosanskom, srpskom, hrvatskom ili crnogorskom jeziku.

Na konkurs se mogu prijaviti autorke i autori od 18 do 30 godina koji se bave istraživanjem bošnjačke, srpske, hrvatske ili crnogorske književnosti na našem jeziku, odnosno međusobno razumljivim jezicima (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora).

Rok za prijavljivanje radova na konkurs je 20. jul 2022. godine.

Prema uslovima učešća na Konkursu u prilogu štampanog rada dostavlja se: CD ili USB fleš memorija na kojoj se nalazi rad u elektronskoj verziji, zapečaćena koverta na kojoj je naznačena šifra rada, a u kojoj su navedeni sledeći podaci o autoru: ime i prezime, naziv studijskog programa, godina studija, kontakt adresa, elektronska adresa i broj telefona.

Radovi se dostavljaju Birseni Džanković Medović, na adresu: Treće sandžačke brigade bb, Tutin 36320, br.tel 066 500 5335. Radove slatii sključivo Post ekspresom, ili nekom drugom kurirskom službom.

Za više informacija zainteresovani za učešće na konkursu se mogu obratiti putem mejla: redakcijaeckermann#gmail.com

Odabrani originalni rukopisi biće objavljeni u Eckermann elektronskoj ediciji knjiga.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: