25 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

FK Novi Pazar: Podrška Vučiću, hoćemo Rasima Ljajića na čelo FSS-a

FK Novi Pazar pružio je danas  punu podršku predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću u borbi protiv neregularnosti u, kako kažu, srpskom fudbalu. Za novog predsjednika predlažu bivšeg ministra i predsjednika SDPS-a Rasima Ljajića.

“Žalosno je i porazno da na te devijacije u fudbalu mora da reaguje prvi čovjek države, a da na sve nepravilnosti i lako predvidive rezultate mnogih utakmica ćute svi”, naglašavaju oni i izražavaju bojazan da će FK Novi Pazar vjerovatno biti žrtva raznih zakulisanih igara i čudnih rezultata mnogih utakmica.

Predsjednik Srbije i počasni građanin Novog Pazara u vožnji helikopterom iznad Novog Pazara

U svom saopštenju, FK Novi Pazar ističe zabrinutost za budućnost fudbala u Srbiji, te ovaj sandžački klub predlaže da se sprovedu radikalne reforme, a kao najvažniju predlažu izbore na svim nivoima fudbalske organizacije, te dolazak na čelo saveza nekompromitovanih ljudi.

Žele da naprave zaokret u srpskom fudbalu

“Za funkciju predsjednika FSS-e predlažemo Rasima Ljajića, koji bi svojim ugledom, znanjem i energijom mogao da donese neophodne promjene”, kažu iz ovog kluba i dodaju neophodnost reforme cjelokupnog sistem fudbalskog takmičenja, kao i sudijskoj organizaciji.

Kako ističu, nadležni državni organi moraju ispitati i sve sumnjive utakmice, a njihove aktere najoštrije sankcionisati ukoliko se utvrdi da su činili koruptivne radnje i kršili zakone, zaključuje se u saopštenju.

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: