23 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

FK Novi Pazar predstavio desetoricu novih igrača

Ući će Novi Pazar u novu sezonu sa kompletno novim timom! Dok se čeka odluka Izvršnog odbora da li će Plavima biti dozvoljeno da igraju u Superligi, jer nisu ispunili uslove za dobijanje licence, danas je na stadionu kraj Jošanice bio pravi defile novih igrača.

Novi Pazar je danas predstavio novi tim – desetoricu igrača koji su stigli u klub. Pokrivene su brojne pozicije, od golmana do napadača.

Novi fudbaleri Novog Pazara postali su krilni napadač Stefan Dimić (28), koji je došao sa Malte i potpisao na godinu dana, potom štoper Bojan Balaž (20), prošle sezone član TSC-a, koji se obavezao na dvogodišnju vjernost novom klubu.

Imaju Plavi i dvojicu novih golmana, Miloš Ostojić (25) je došao iz Napretka i potpisao na godinu, a Nemanja Andrijanić, dosadašnji član Sloge iz Kraljeva, (20) na dvije godine.

Iz redova Bačke, koja je ispala u Prvu ligu, trojica fudbalera su se preselila u Novi Pazar. Vezista Lazar Mihajlović (19), koji je potpisao na dvije i po godine, krilo Luka Ratković (24), potpisao na dvije godine, te desni bek Dejan Parađina (22), takođe stavio paraf na ugovor od dvije i po godine.

Stigla su i dvojica dosadašnjih članova Kabela na pozicijama centralnih defanzivaca. Faruk Bihorac (25) se vratio u Novi Pazar i obavezao se na dvogodišnju vernost, a Nemanja Kojčić je potpisao na godinu, dok je ofanzivni vezista Danilo Bacanović došao iz Proletera na jednogodišnju pozajmicu.

Potpredsjednik Novog Pazara Uroš Kandić je najavio još dolazaka u Plavi tabor.

„Biće još pojačanja. Očekujemo da do odlaska na pripreme kompletiramo ekipu, što do sada, otkad se Novi Pazar takmiči u Superligi, nije bio slučaj. Imaćemo jednu od najmlađih ekipa u ligi, te želimo da pravimo stabilan klub na duže staze i da se više nikada ne borimo za opstanak“, rekao je Kandić.

On je dodao i da će klub uskoro rješiti sve prepreke oko licence za Superligu.

Kako je poručio Kandić, Novi Pazar je sa najmanjim budžetom u ligi uspeo da obezbijedi opstanak u situaciji kada ispada šest ekipa, što je uspeh ravan plasmanu u Evropu.

Foto:FK Novi Pazar

Povezane vijesti

%d bloggers like this: