Aktuelno Sport Tutin

Fudbaleri Tutina poraženi od lidera

Iako je u pauzi prvenstva dovedeno preko 10 novajlija, na otvaranju proljećnog dijela prvenstva fudbaleri Tutina su izgubili na gostovanju protiv Sloge (Petrovac na Mlavi) sa 3:1, u okviru Srpske lige Zapad.

Sloga je na današnjem meču bila bolji protivnik i sve nade Tutinaca da mogu na ovom meču učiniti nešto više već je na startu utakmice srušio bivši igrač Partizana Predrag Luka, koji je golovima u 5. i 7. donio brzu prednost lideru prvenstva.

Nisu se sandžački fudbaleri predavali, već su pokušavali kontranapadima da ugroze gol domaćina, te je nakon jedne izgledne šanse u 25. minutu odlično reagovao bivši kapiten Novog Pazara Admir Kecap i rutinski smjestio loptu iza ledja Savića za 2:1.

Kecap postiže gol za Tutin

Osokoljeni ovim golom krenuli su plavi momci da napadaju nebi li stigli do izjednačenja, ali su tada domaći preko Markovića u 35. minutu postigli pogodak i riješili sve dileme oko pobjednika.

U drugom dijelu meča pokušavali su i jedni i drugi da pridju bliže golu protivnika, ali su mreže Savića i Bažalca mirovale do kraja utakmice.

Nakon ove utakmice evidentno je da je “Tutinskim vidrama” fali više uigranosti, posebno na sredini terena, pa su očekivanja ljubitelja fudbala da će Nikitović uspjeti da do slijedeće utakmice sa valjevskom Buducnosti dodatno ukomponuje tim u borbi za opstanak.

Trenutno su fudbaleri Tutina na nezavidnoj 14 poziciji koja vodi u niži rang, sa osvojenim 21. bodom, te će 13. marta imati šansu da na gradskom stadionu kao domaćin uknjiži prve bodove u ovoj godini.

foto:prtsc/rtv Mlava

Povezane vijesti

%d bloggers like this: