16 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

Hapšenja zbog prijetnji policajcu na fb i udaranja pesnicama djevojke i taksiste

Pripadnici policije u Novom Pazaru su uhapsili jednog muškarca zbog prijetnji policajcu preko facebooka i jednog momka koji je pesnicama udarao djevojku i taksistu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su J. P. (39) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

“Sumnja se da je on na svom Fejsbuk profilu pretio policijskom službeniku koji je dva dana ranije protiv njega podneo prekršajnu prijavu jer je bio na ulici za vreme zabrane kretanja na javnom mestu.Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu”, saopštila je PU.

Novopazarska policija je uhapsili Š. DŽ. (28) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje.

Kako se navodi iz PU Novi Pazar on se sumnjiči da je u centru Novog Pazara više puta pesnicama po glavi i tijelu udario dvadesetšestogodišnju djevojku, a zatim i vozača taksi vozila koji je pokušao da je odbrani.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: