Aktuelno Politika Sandžak Sjenica

Hazbo Mujović podnio ostavku na mjesto predsjednika opštine Sjenica

Dosadašnji predsjednik Opštine Sjenica Hazbo Mujović podnio je ostavku na tu funkciju i mandat vratio Stranci demokratske akcije (SDA) Sandžaka.

“Duboko, poštujući moralna načela SDA Sandžaka, stajući u njihovu zaštitu, podnosim ostavku na mjesto predsjednika Opštine Sjenica i svoj mandat vraćam Stranci demokratske akcije Sandžaka. Ističem da su svi kompromitujući snimci koji su se pojavili na nekim medjima i društvenim mrežama proizvod montaža i imaju za cilju urušavanje moje ličnosti i Stranke demokratske akcije Sandžaka”, rekao je Mujović u izjavi za SNews.

On je naveo da je bio godinama izložen linču i kampanji od strane pojedinih medija i na društvenim mrežama, a usljed sprege raznih kriminalnih, političkih i drugih organizacija koje pokušavaju da mu, kako je naglasio, uruše lični, politički, profesionalni i svaki drugi ugled i kredibilitet.

Mujović je rođen 1965. godine u selu Krće, završio je Mašinski fakultet na Univerzitetu u Prištini 1993. godine. Od 1996. do 2000. godine biran je za odbornika u Skupštini opštine Sjenica, bio je direktor JKP “Vrela” Sjenica. Obavljao je funkciju zamjenika predsjednika sjeničke opštine.

Mujović je 30. maju 2016. godine po drugi put, kao kandidat SDA Sandžaka, izabran za predsjednika Opštine Sjenica.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: