16 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Tutin

Jošanica ispala iz lige, Tutin na ivici opstanka

Neriješen ishod na kraju utakmice u 32. kolu su FK Tutin doveli u nepovoljniji položaj na tabeli Srpske lige Zapad, dok je Jošanica porazom i definitivno ispala iz lige dva kola prije kraja prvenstva.

Foto: FK Tutin

Tutin je na svom terenu dočekao kragujevačku Sušicu koja se grčevito bori za opstanak, a to je danas i dokazala osvojivši bod i time direktno ugrozila tutinski sastav u nastojanju da i narednu sezonu igra u Srpskoj ligi Zapad.

Odigrale su ove dvije ekipe tvrdu utakmicu, sa ne baš puno šansi i lijepog fudbala, ali su gosti znalački čuvali svoj gol i upisali bod, dok je Tutin neplanirano zapao u tešku poziciju i sada zauzima 12 poziciju sa 44 boda.

Jošanica se seli u niži rang

Ne postoji više ni teoretska šansa da Jošanica nakon današnjeg poraza sačuva srpskoligaški status.

Smederevo je danas, lakše nego što se očekivalo, savladalo Jošanicu sa ubedljivih 3:0, te time poslalo novopazarce u niži rang.

Sezona u kojoj je pazarska ekipa puno razočarala i gubila bodove na utakmicama sa realno slabijim protivnicima, sada je dobila i svoj epilog – Jošanica će sledeće godine igrati Šumadijsku zonu.

U narednom kolu Tutin u veoma važnom meču gostuje Mladom radniku, dok će Jošanica ugostiti lajkovački Železničar, koji će takodjer sa sandžačkom ekipom slijedeću sezonu igrati četvoroligaški fudbal.

 

 

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: