25 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Jošanica “mjerka” Srpsku ligu

Ekipa novopazarskog zonaša Jošanice polako kreće u organizaciju i početak priprema za proljećni dio prvenstva u kojem će pokušati da izbori povratak u viši rang takmičenja.

Stadion u Novopazarskoj banji

Prema riječima predsjednika kluba Almira Šaćirovića ekipa će imati punu podršku lokalne samouprave za ispunjavanje cilja koji je upravni odbor zacrtao, a to je ekspresan povratak u Srpsku ligu.

“Dosta stvari je postavljeno na svoje mjesto i spremni dočekujemo početak priprema, a u prvenstvu ćemo nastaviti sa dobrim igrama i pobjedama,jer jedino tako možemo ostvariti povratak u viši rang”, kazao je Šaćirović, a prenijela zvanična stranica ovog kluba.

Iz kluba su naveli da im je Srpska liga neophodna iz više razloga, a jedan od osnovnih je što će pružiti priliku mladim igračima iz Superligaš Novog Pazara da se kale u ovom zonašu.

Kako su dodali, U pregovorima su sa nekolicinom igrača koji bi po misljenju struke ovog tima doneli dodatni kvalitet ekipi, prenosi se na zvaničnoj stranici kluba.

Inače, Jošanica se takmiči u Šumadijsko-raškoj zoni i jesenji dio sezone završila na liderskoj poziciji, gdje je osvojila 31 bod, koliko ima i drugoplasirani Tutin.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: