27 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Tutin

Jošanica sve bliža zoni, Tutin siguran

U 32. kolu Srpske lige Zapad dva sandžačka kluba završili su svoje mečeve u razlitičitim raspoloženjima, Tutin slavljenički, Jošanica razočaravajući.

Očekivalo se da ce Jošanica lako savladati poslednjeplasirani Bane iz Raške, te time uvećati šanse za opstanak, ali sve se srušilo kao kula od karata.

Iako su imali imperativ pobjede, prednost domaćeg terena i protivnika koji nije imao nikakvog motiva, novopazarci su odigrali utakmicu ispod svakog očekivanja rezultatom 1:1, te sada samo nekim velikim čudom u poslednja tri kola mogu sačuvati opstanak. Jedini gol za “Jošu” postigao je Ibrahimović, ali nedovoljno za  pobjedu.

Tutin je mnogo ozbiljnije shvatio svoju trenutnu situaciju na tabeli, te su se tako i poneli u pobjedi koju su ostvarili u Kosovskoj Mitrovici, a jedini gol za trijumf djelo je Vusljanina iz penala.

Vusljanin siguran sa bijele tačke

Naime, tutinci su kao gosti savladali sastav Trepče i do kraja prvenstva će sami krojiti svoju sudbinu do opstanka.

Nakon ovog kola, Tutin ima 43 boda i nalazi se na 12. poziciji, dva mjesta iznad opasne zone, dok je Jošanica sa 38 osvojenih bodova na 14. mjestu, čak četiri boda manje od Sušice, koja je prva iznad crte za opstanak i ima čak i utakmicu manje.

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: