Aktuelno Novi Pazar Sport

Kolašinac smijenjen, Radojičić novi trener plavih

Fudbalski klub Novi Pazar danas je sporazumno raskinuo saradnju sa trenerom Kenanom Kolašincem, a u međuvremenu je dogovorio saradnja sa novim šefom stručnog štaba Draganom Radojčićem, a za njegovog asistenta postavljen je Semir Hadzibulić, saopštio je danas novopazarski superligaš.

“Poslije četiri poraza u nizu morali smo da reagujemo. Zahvaljujemo Kolašincu na svemu što je učinio za Novi Pazar, koji je preuzeo u teškom trenutku. On sigurno ostaje u klubu, ali u novoj ulozi”, navode u saopštenju i dodaju da će dosadašnji strateg Kolašinac biti imenovan za direktora mlađih kategorija kluba.

Crnogorski stručnjak Radojičić (51) je poslije uspešne igračke karijere između ostalih trenirao i Vojvodinu, Sutjesku, Budućnost, OFK Beograd, novosadski Proleter i Rad.

“Osim Radojičića, u trenerskom timu Novog Pazara ostaju Izet Ljajić i Damir Beširović, a osveženje kao jedan od novih asistenata biće legenda Fudbalskog kluba i bivši igrač Semir Hadzibulić, koji posjeduje A trenerska licenca.

Kolašinac je preuzeo Plave prije nešto više od mesec dana, a poslije pobjede u prvom meču nad Radničkim iz Niša (2:1) usledili su porazi od kragujevačkog Radničkog 1923 (1:2), Crvene zvezde (0:4), Mladosti (0:3) i Spartaka (0:1).

Nakon 13 odigranih utakmica, Novi Pazar je na poslednjem, 16. mestu u Super ligi Srbije i ima sedam bodova.

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: