Aktuelno Društvo Politika Tutin

Konstituisano Opštinsko vijeće Tutina

Na Prvoj sjednici Opštinskog vijeća Tutina su određena resorna zaduženja članovima vijeća, koja će u naredne četiri godine voditi imenovani vijećnici.

Opština Tutin

Na prvoj sjednici novog Opštinskog vijeća, vijećnici su dobili resore kojima će se baviti u naredne četiri godine. Sjednicom je predsjedavo Predsjednik opštine Tutin Salih Hot.

Gepostet von Opština Tutin – Oficijalna stranica am Samstag, 26. September 2020

Resor ekonomije zadužio je Enes Čolović, a privredu i finansije opštine u ovom mandatu vodiće Sead Ramičević. Resor za zdravstvenu higijenu i ekologiju poveren je Zerini Hasić, dok će Samir Kecap voditi brigu o socijalnim davanjima i humanitarnim organizacijama. Dr Adis Ademović je preuzeo staranje o kulturi, sportu i omladini.

Načelnik opštinske uprave i u narednom mandatu biće Adnan Šehović, a njegov zamjenik Adis Ljajić.

Predsjednik tutinske opštine Salih Hot

Sjednicom je predsjedavao predsjednik Opštine Tutin Salih Hot. On je nakon sjednice istakao zadovoljstvo postavljenim članovima vijeća koji su, prema njegovim riječima, veoma kvalifikovani, energični i spremni da postignu pozitivne rezultate u svom radu.

Hot je u izjavi za “Tutinske novine” takođe rekao da će na osnovu planova i smjernica svih vijećnika imati dobar tim sa kojim će sarađivati u interesu građana i opšteg interesa ove sandžačke opštine.

 

 

 

Povezane vijesti