Aktuelno Društvo Politika Srbija

Mirsad Đerlek od danas član Srpske napredne stranke

Mirsad Đerlek, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja i predsjednik Sandžačke narodne stranke danas je zvanično postao član Srpske napredne stranke, a Aleksandar Vučić ga je predstavio na sastanku 17 beogradskih odbora SNS u prepunoj Hali sportova na Novom Beogradu pred tri i po hiljade ljudi, potvrdio je Đerlek listu “Kurir”.

“Predsjednik Aleksandar Vučić mi je ukazao veliko poverenje. Čast je biti u timu takvog čoveka, državnika i vizionara koji svakog dana gradi novu, jaku i ponosnu Srbiju. O autoputevima, brzim prugama, novim bolnicama, školama, fabrikama i ekonomskom prosperitetu pričaće se i posle 100 godina”, kazao je ja za Kurir i dodao da će se truditi da opravda povjerenje koje mu je ukazano.

Đerlek danas u društvu ministra Lončara

Kako je kazao, svi zajedno, sa mnogo više discipline, rada i truda će obezbjediti građanima Srbije bolji život i budućnost.

Đerlek je inače bio predsjednik Sandžačke narodne partije, a prije toga i gradonačlenik Novog Pazara, predsjednik skupštine u najvećem sandžačkom gradu, kao i direktor novopazarske bolnice.

Izvor/foto:Kurir, SNews, privatna arhiva

Povezane vijesti

%d bloggers like this: