25 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Sandžak Srbija

Misija OEBS-a u Srbiji objavljuje konkurs za program profesionalnog usavršavanja u institucijama lokalnih samouprava

Misija OEBS-a u Srbiji, u saradnji sa jedinicama lokalnih samouprava na jugozapadu Srbije, objavljuje konkurs za program profesionalnog usavršavanja u institucijama lokalnih samouprava za mlade iz jugozapadne Srbije.

Kroz ovaj program će 10 učesnika/c, dobiti priliku da steknu znanja iz oblasti dobrog upravljanja i javne uprave kroz praktičan rad pri lokalnim samoupravama, najavljeno je iz Misije OEBS-a u Srbiji.

Učesnici/ce programa će takođe učestvovati u raznim aktivnostima, obukama i treninzima tokom petomjesečnog usavršavanja koje počinje u januaru 2021. godine. Program je dio projekta “Upoznavanje građana sa radom i nadležnostima lokalne samouprave” koji Misija OEBS- a Srbiji sprovodi uz podršku vlade Švajcarske konfederacije.

Svršeni diplomci sa visokim obrazovanjem koji su zainteresovani za javnu upravu na lokalnom nivou i koji imaju trenutno prebivalište u Novom Pazaru, Novoj Varoši, Priboju, Prijepolju, Sjenici ili Tutinu pozivaju se da se prijave na konkurs do 19. decembra 2020. godine.

Procesom odabira najboljih kandidata predviđen je razgovor sa kandidatima putem online ptlatforme i pismeni test. Ukupno će biti izabrano do 2 kandidata po gradu/opštini koje učestvuju u realizaciji ovog programa. Krijterijume za prijavljivanje kao i samu prijavu možete pogledati na sledećem linku: http://bit.ly/OEBSPPU2020​.

 

 

 

 

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: