20 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

Najavljen “Protest protiv svega lošeg što se dešava u bolnici”, traži se smjena Kriznog štaba i uprave OB Novi Pazar

Grupa građana najavila je preko društvenih mreža “Protest protiv svega lošeg što se dešava u bolnici”, ispred OB Novi Pazar, u subotu 25. jula sa početkom u 11.00 sati.

“Ovakvi skupovi su jedini način da se nešto promijeni i do sada nam je to uspjevalo. Potrebno je zajedno i Srbi i Bošnjaci, žene, mladi da budemo u ovome da bi promijenili stvari na bolje”, navedeno je u objavi na društvenim mrežama grupe građana uz poruku “širi dalje”.

Kako se navodi razlog protesta su pokradene donacije, laganje o brojevima, prikrivanje i zataškavanje situacije i mnoghi loših scena.

U ispisanim porukama povodom najavljenog protesta stoji: “Tačana broj umrlih”, “Odgovornost?”, “Zašto sakrivate umrle?”, “Gladni žedni bolesnici, prljavi neuredni”, “Koja je cena naših života ? Još koliko treba da nas umre?”, “Koji broj treba da ispunite?”, “Koliko imamo pod Covod-om na kućnom lečenju?”,”Smena kriznog štaba!!!”,  “Smena cele uprave OB Novi Pazar!!!”, “Hocemo kvalitetno lečenje!!!”, “Ko je lepio nalepnice za da je ulaz zabranjen volonterima?”, “Ovo nije ni N od nemačke. Hvala od ♥️ dijaspori !!!”, “Umrlo 3 on objavi 0”.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: