29 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

Novi Pazar: Hapšenje zbog ubistva u pokušaju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su V. M. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv njegovog pedesetogodišnjeg oca podnIjela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanja opšte opasnosti.

“V. M. se sumnjiči da je sinoć, oko 19.40 sati, ispred jednog hotela u Novom Pazaru, pucao iz očevog pištolja i ranio dvadesetjednogodišnjeg muškarca. Muškarac je sa teškim tjelesnim povredama opasnim po život zbrinut u Kliničkom centru Kragujevac. V. M. je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu”, saopšteno je iz Policijske uprave Novi Pazar.

Prema neformalnim informacijama koje su se pojavile na internetu u koje je SNEWS imao uvid, do sukoba dva mladića razliite nacionalnosti došlo je zbog ranije svađe oko djevojke, a uhapšeni je ranjenom mladiću upućivao prijetnje “nabadanjem u srce”, nakon što bude slobodan poslije 48 sati zadržaanja u policiji.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: