24 Aprila, 2024
Aktuelno Crna Gora Politika Srbija

Omeragić: Šešelj i svi oni koji slijede njegov put su daleka prošlost

Bošnjačka stranka najoštrije osuđuje govor mržnje i uvrede koje je osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj izrekao u prethodna dva dana, govoreći o Crnogorkama, Cetinjankama i poslanici SDP-a Draginji Vuksanović-Stanković, kazao je portparol BS Adel Omeragić.

“Vojislav Šešelj je političar prošlosti. Njegovi politički stavovi više nikoga ne zanimaju i nikada nismo reagovali na njegove spinove i političke analize, upravo iz razloga jer on nije budućnost, već upravo suprotno, daleka prošlost, kao i svi oni koji slijede njegov put. Međutim, brutalne uvrede koje je izrekao na račun časnih Crnogorki, žena Cetinja i uvažene poslanice Vuksanović-Stanković su nešto što je prešlo granicu i mjeru moralnog i ljudskog. Zajedno s Marićem“, istakao je Omeragić.

CDM je juče objavio da je presuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj, na najprizemniji način na TV Happy je nastavio da najbrutalnije vrijeđa poslanicu SDP-a Draginju Vuksanović Stanković i Cetinjanke.

Izrevoltiran odgovorom Vuksanović Stanković na njegove prvobitne uvrede na račun Cetinjanki, gdje je navela: “ Vojislav Šešelj je ogavni šovinista i velikosrpski fašista presuđen od Haga hoće da ponizi Crnu Goru i Cetinjanke”, Šešelj se danas ukjučio u program Happy TV, gdje je ponovo dobio priliku da se na najogavniji, najprimitvniji, sekstički i neljudski način obrušio na poslanicu SDP-a.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: