26 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Pazar i Partizan večeras pod imperativom pobjede

Fudbaleri Novog Pazara i Partizana igraju večeras od 18:55 sati utakmicu 4. kola Superlige na CaizCoin areni, bez prisustva publike.

Duel dva posrnula superligaša na početku ove sezone biće imperativ za ekipu iz Sandžaka za beg za dna tabele, dok će gosti iz Beograda eventualnim osvajanjem cijelog plena uhvatiti priključak za lidersku poziciju.

Trener plavih Gaćinović obećava napadački i agresivan model igre na ovoj utakmici, te ističe da njegova ekipa ima kvalitet i ne odustaje od težnje da osvoji bodove na ovom meču.

Strateg Novog Pazara, Vladimir Gaćinović

 “Ne po mom, već i po mišljenju mnogih koji nisu direktno zainteresovani za Novi Pazar, igramo iznad očekivanja. Nedostaju nam samo bodovi. Luka Ratković je povređen i na njega ne možemo da računamo. Ostali su spremni. Teško je prve bodove tražiti protiv Partizana, ali nismo u poziciji da biramo kad i gde ćemo ih uzeti”, kazao je Gaćinović i obećao bespoštednu borbu.

S druge strane, strateg crno-bijelih Stolica ocjenio je da je ovo teško gostovanje poslije dva vezana remija njegove ekipe.

Ilija Stolica, trener Partizana

“Protivnik je već dugo neugodan, ovog puta su u hendikepu, i oni i mi, igra se bez publike. Ambijent u Novom Pazaru, bez obzira na sve, mnogo volim, to je, tradicionalno grad koji podržava fudbal, na kraju uvek zna da nagradi aplauzom pravu fudbalsku predstavu”, rekao je Stolica i dodao da situacija na tabeli ne sme da ih zavara, te da idu na tri boda.

Publika iz Prijestolnice Sandžaka neće biti u mogućnosti da sa tribina prati ovaj meč, jer je klub zbog izgreda publike u proteklom šampionatu kažnjen sa 6 utakmica bez prisustva navijača.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: