19 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Pazarci ciljaju pobjedu protiv Proletera

Pred fudbalerima Novog Pazara je jedna od najznačajnih utakmica u jesenjem dijelu prvenstva protiv novosadskog Proletera.

Na gradski stadion stiže dobro poznati rival protiv kojeg plavi žele da pokažu da su sasvim neopravdano “fenjeraši” u ovom trenutku.

“Mislim da je došlo vrijeme da nam se vrate svi nesretni porazi u prethodnom periodu, jer sam ponosan na moje momke koji svojim požrtvovanjem i borbenošću zaslužuju pozitivan rezultat”, kazao je trener plavih Radojičić i dodao da svojim zalaganjem njegovi igrači pokazuju da su spremni za pobjedu na ovom meču.

On je za klub koji je vodio do skora kazao da  su “otkinuli” bod Partizanu u Beogradu, te pobijedili Voždovac, a da su prije toga imali su četiri vezane pobjede. No, i pored toga je izrazio očekivanja da će na predstojećoj utakmici njegova ekipa ostvariti pozitivan rezultat.

Proleter i Novi Pazar su u ovoj polusezoni već igrali jedan meč u Novom Sadu, koji je završen neriješenim rezultatom 2:2, iako su plavi imali prednost od dva gola.

Novo vojevanje za bodove ova dva tima su zakazali za ponedjeljak od 15 časova na gradskom stadionu.

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: