19 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar Tutin

Policija u Tutinu zbog ometanja uhapsila muškarca, u Novom Pazaru ispraznila objekat sa 80 gostiju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Tutinu uhapsili su N. Dž. (34) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

“On se sumnjiči da je sinoć, oko 21.20 sati, prilikom kontrole u jednom ugostiteljskom objektu u Tutinu odbio da pokaže ličnu kartu policajcu, kao i da ga je vrijeđao i pokušao da nasrne na njega”, saopšteno je iz PU Novi Pazar.

Kako se dodaje tom prilikom policija je u ovom objektu zatekla oko 50 osoba kojima je naloženo da, zbog boravka u ugostiteljskom objektu poslije 20 sati što je u suprotnosti sa naloženim epidemiološkim mjerama, napuste lokal.

Komunalna inspekcija je protiv vlasnika ovog objekta podnijela odgovarajuću prijavu.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, N. Dž. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

– U ugostistiteljskom objektu zatačno 80 osoba

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru i Žandarmerija, u saradnji sa Turističkom i Komunalnom inspekcijom, zatekli su sinoć, oko 23 sata, u jednom ugostiteljskom objektu u okolini grada 80 osoba.

Gostima je naloženo da, zbog boravka u ugostiteljskom objektu poslije 20 sati što je u suprotnosti sa naloženim epidemiološkim mjerama, napuste lokal.

Komunalna i Turistička inspekcija su protiv vlasnika ovog objekta podneli odgovarajuće prijave, navode iz PU Novi Pazar.

 

 

 

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: