27 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

Policija za volanom zatekla pijane i drogirane vozače

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, od petka do nedelje, isključili su iz saobraćaja sedmoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci ili su odbili da se podvrgnu alkotestu.

Policija je noćas na Keju skopskih žrtava zaustavila tridesetjednogodišnjeg vozača „folksvagena“ koji je automobilom upravljao sa 2,39 promila alkohola u organizmu. Protiv njega je podneta prekršajna prijava za nasilničku vožnju, a sudija za prekršaje izrekao mu je kaznu od 120.000 dinara, 15 kaznenih poena i devet mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom, saopšteno je iz PU Novi Pazar.

Na Keju skopskih žrtava zaustavljen je i tridesetosmogodišnji muškarac koji je vozio „golf“ sa 1,61 promil alkohola u organizmu i pod dejstvom kokaina i marihuane.

U Sjenici iz saobraćaja su isključeni četrdesetjednogodišnji muškarac koji je upravljao „folksvagenom“ sa 1,76 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole i dvadesetdevetogodišnjak koji je vozio „pasat“ sa 1,39 promila alkohola, a u Tutinu dvadesetčetvorogodišnjak koji je, takođe, „pasatom“ upravljao sa 1,21 promil alkohola u organizmu.

Takođe, patrola je u Novom Pazaru zaustavila četrdesetsedmogodišnjeg vozača koji nije imao vozačku dozvolu i odbio je da se alkotestira, a u Sjenici pedesetjednogodišnjeg vozača automobila „volvo“ koji je takođe odbio da se podvrgne alkotestu.

Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave

Povezane vijesti

%d bloggers like this: