25 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Srbija

Vojvodina bolja od Novog Pazara

U derbiju 30. kola Super lige Srbije fudbaleri Vojvodine savladali su Novi Pazar sa 2:0 (0:0) i učvrstili petu poziciju na tabeli pred doigravanje u play off-u.

U prvom poluvremenu su Plavi iz Sandžaka imali svoje šanse i bili su dostojan protivnik favorizovanim Novosađanima, ali neprecizni su bili prije svoh Majdevac i Bogdanovski.

Drugo poluvrijeme je donijelo potpuno podređenu ulogu u kojoj se našao Novi Pazar, a to su domaći iz Novog Sada vešto iskoristili i sa dva brza gola riješili pitanje pobjednika.

Najprije je Nikola Čumić u 47. minutu rezantnim udarcem sa 17 metara smjestio loptu u donji desni ugao golmana Slavkovića, da bi sjajnu kontru Vojvodine samo pet minuta kasnije krunisao golom Uroš Nikolić, kada je sa 12-13 metara loptu poslao u gornji desni ugao gola Plavih.

Kasnije je trener Novog Pazara pokušao izmenama da trgne svoje momke i probudi želju za dobrim rezultatom, ali uz par sporadičnih pokušaja nisu uspjeli da ozbiljnije zaprijete Vojvođanima.

U prvom kolu doigravanja za play off već je izvjesno da će Novi Pazar opet gostovati u Novom Sadu istoj ekipi Vojvodine, a meč će se igrati nastupajućeg vikenda.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: