18 Aprila, 2024
Aktuelno Rožaje Sport

Rožaje u znaku “Septembarskih sportskih igara”

U čast Dana opštine Rožaje – 30. septembra, u ovoj južnoj sandžačkoj opštini su organizovane Septembarske sportske igre u organizaciji Sportskog centra i lokalne samouprave.

 

Na ovoj manifestacija, koja se održava po prvi put, takmičari će se u narednim danima nadmetati u pet disciplina – stonom tenisu, basketu, dizanju tegova, bacanju kugle i šahu.

Ujedno, u sklopu obilježavanja rođendana ove opštine organizovan je turnir u malom fudbalu u sportskom centru “Kamenuša”.

Septembarske igre otvorio je predsjednik Opštine Rahman Husović, koji je tom prilikom kazao da će lokalna samouprava i u narednom periodu aktivno ulagati u razvoj sporta u cilju, kako je poručio, afirmacije sportskih klubova i mladih ljudi pred kojima je svijetla sportska budućnost.

Također, direktor Sportskog centra Asad Omerović poželio je prisutnima dobrodošlicu i ukazao na značaj te sportske manifestacije. On je naglasio da je Rožaje riznica sportskih talenata i da su takvi događaji prilika mladim ljudima da pokažu svoje sporsko umijeće.

U čast otvaranja igara, revijalni meč u stonom tenisu odigrali su direktor saveza i predsjednik opštine.

Izvor/foto:Opština Rožaje, Rozaje.me, Snews

Povezane vijesti

%d bloggers like this: