17 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

Uhapšen nasilnik i razbojnik, napao radnike Hitne službe u Novom Pazaru

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su E. H. (33) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela nasilničko ponašanje, uništenje i oštećenje tuđe stvari, teška krađa i dve teške krađe u pokušaju.

“On se sumnjiči da je u toku noći ušao u prostorije hitne službe u Novom Pazaru i, nakon razgovora sa medicinskom sestrom, pesnicom udario u staklo na šalteru koje je polomio, a zatim zadao nekoliko udaraca medicinskom radniku i pobjegao”, navodi se iz PU Novi Pazar i dodaje da se on, takođe, sumnja se da je nakon toga razbio vrata na magacinu jedne prodavnice auto dijelova u Novom Pazaru iz kog je ukrao nekoliko litara ulja, sprejeva, prsluka i drugo, a zatim pokušao da obije još dvije kuće.

Policija ga je ubrzo identifikovala i uhapsila, a ukradene predmete vratila vlasniku prodavnice.

IZ PU Novi Pazar saopštavaju i da je u automobilu kojim je upravljao E. H. policija pronašala tri noža, te će protiv njega biti podnijeta prekršajna prijava iz Zakona o oružju i municiji.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

 

 

 

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: