20 Aprila, 2024
Aktuelno Sandžak Sport

Sandžačke ekipe minulog vikenda sa polovičnim učinkom

Minuli vikend donio je puno uzbuđenja na sportskim borilištima za sandžačke ekipe, od najvećeg ranga do zonskih i gradskih liga u svim sporskim disciplinama.

Od ekipa iz najviših rangova takmičenja prvi su u petak na borilište parketa hale Pendik izašli odbojkaši Novog Pazara i doživeli poraz od Mladog Radnika rezultatom 3:0.

Ništa više od odbojkaša nisu uradili ni rukometaši iz istog grada, obzirom da ih je pobedio Obilić iz Beograda 29:26.

Fudbaleri Novog Pazara su na iznenađenje mnogih savladali Vojvodinu 3:1, a kao gosti u Novoj Pazovi futsaleri KMF Novi Pazar savladali su istoimenu ekipu 6:2.

Peti tim iz Novog Pazara koji se takmiči u najvišem rangu-Košarkaški klub, savladao je Radnički 109:101 u drugom kolu KLS.

Kada su u pitanju takmičenja ostalih sandžačkih ekipa koje se takmiče u nižim ligama, srpskoligaš Jošanica je izgubila 3:1 na svom terenu od ekipe Slobode iz Užica.

Fudbaleri Tutina nisu mogli da pruže jači otpor Budućnosti iz Arilja, koja ih je pobjedila na svom terenu 2:1 u okviru Srpske lige zapad.

U Zapadno-moravskoj zoni sandžački derbi izmedju Zlatara(NV) i Fap-a iz Priboja završen je pobjedom novovarošana 3:1, dok je brodarevski Jasen izgubio 2:0 kao gost u Sevojnu. U istoj ligi je ekipa Polimlja na svom terenu prepustila bodove Slogi iz Bajine Bašte, koji su rutinski sa 2:0 slavili u Prijepolju.

U zoni Šumadijsko-raškoj gradski derbi između Novog Pazara 1928 i OFK Rasa završen je podjelom bodova 2:2.

U Okružnoj ligi Kraljeva drugi tutinski klub, Jedinstvo 2017 pobjedio je 2:1 sastav Rudana.

Rijetko poznato, ali i jedan fudbalski tim iz Delimeđa odnedavno nastupa zvanično i u okviru Gradska lige Kraljeva proteklog vikenda savladao je ubjedljivo rezultatom 4:0 ekipu Šumadije.

Vrijedno je napomenuti da je sjenička Sloga odustala od takmičenja u Zapadno-moravskoj zoni.

foto:internet mreža

Povezane vijesti

%d bloggers like this: