Aktuelno Društvo Foto Kultura Zanimljivosti

Sebilj.net organizuje foto-konkurs “Ramazan kroz objektiv”

Edukativni portal sebilj.net organizuje foto-konkurs na temu Ramazan kroz objektiv.

Pet najboljih i najkreativnijih fotografija, prema mišljenju stručnog žirija, dobijaju novčane nagrade, u iznosu:

1.mjesto 100 evra
2. mjesto 80 evra
3. mjesto 70 evra
4. mjesto 50 evra
5. mjesto 30 evra

Uslovi učešća i trajanje konkursa:

Pravo učešća imaju svi kreativni mladi ljudi, kako iz regiona, tako i iz dijaspore, koji se profesionalno bave fotografijom i oni kojima je to hobi.

Fotografije dostavljati u elektronskoj formi, najkasnije do 17. 05. 2020. godine, do 23:59, na e-mail adresu redakcija@sebilj.net, sa naslovom: za foto-konkurs Ramazan kroz objektiv.

Uz fotografiju dostaviti ime, prezime i kraću biografiju učesnika (mjesto stanovanja, datum rođenja, zanimanje…).

Proglašenje pobjednika 23.05.2020. godine na portalu Sebilj.net.

Tehničke karakteristike fotografija:

Minimalna rezolucija fotografije mora iznositi 5 megapiksela, odnosno 2560×1920 piksela, u odnosu 4:3. Dozvoljeni su i drugi formati (16:9, 3:2, 1:1,…), s tim da najmanje jedna od dimenzija mora biti 2560 piksela ili veća. Maksimalna rezolucija koja je prihvatljiva iznosi 25 megapiksela, odnosno, veličina fajla ne smije prelaziti 20 MB.

Fotografije dostavljati u JPEG ili PNG formatu. Jedan učesnik može poslati najviše 2 fotografije.

Za dodatna pitanja ili, ako imate tehničkih poteškoća sa slanjem fotografija, možete nas kontaktirati putem e-maila na adresu redakcija@sebilj.net.

Fotografije će, prije slanja žiriju na uvid, biti šifrovane, radi nepristrasnosti istog. Fotografije sa logotipom, potpisom ili one koje ne zadovoljavaju neke od uslova konkursa i tehničkih karakteristika biće unaprijed diskvalifikovane.

Prema prdispoyicijama konkursa forografije moraju biti autorske, nije doyvoljeno dostavljanje dostavljanje tu]ih ili onih koje su preuyete sa interneta.

Slanjem fotografije učesnici daju autorska prava portalu Sebilj.net za korisćenje i objavljivanje istih, uz navođenje imena autora fotografije, u isključivo edukativne svrhe portala.

Edukativni portal sebilj.net pokrenut je od skora od strane grupe mladih entuzijasta, s željom da, kako su poručili, stvore jednu novu platformu u kojoj će obrazovanje, stručnost i kreativne sposobnosti, moral i zdrav odgoj predstavljati osnovni temelj društvenih vrijednosti.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: