23 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar Politika Sandžak

Škrijelj pozvao građane na predstavljanje liste “SDA Sandžaka – dr. Sulejman Ugljanin”

Kandidat za narodnog poslanika Ahmedin Škrijelj pozvao je građane Sandžaka na predstavljanje izbornog programa i kandidata za narodne poslanike liste “SDA Sandžaka – dr. Sulejman Ugljanin”, zakazanog za 9. mart u Kulturnom centru u Novom Pazaru.

Škrijelj je na press konferenciji kazao da će tada biti predstavljen Izborni program i kandidate sa njihove izborne liste.

“SDA Sandžaka jedina  hoće i može da se suprostavi aktuelnom nedemokratskom režimu”, poručio je Škrijelj i dodao da kandidovanom politikom i programom pružaju ruka građanima da “zajedno mijenjaju stvari na bolje”.

Građani će imati priliku da se upoznaju sa svih pet tačaka Izbornog programa, te projektima za čiju realizaciju će se, naveo je, zalagati i sa regionalnim institucijama čije uspostavljanje i osnivanje će tražiti.

Prema njegovim riječima, svih 45 kandidata koji se nalaze na izbornoj listi “SDA Sandžaka – dr. Sulejman Ugljanin” posjeduju znanje, odlučnost i sposobnost da autentično i dostojanstveno predstavljaju Sandžak i sve njegove građane.

Predstavljanje kandidata i programa će biti u Kulturnom centru u Novom Pazaru u srijedu, 9. marta sa početkom u 18 sati.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: