Aktuelno Društvo Regija

Svećla objavio snimak Radoičićeve vile kod jezera Gazivode: Pablo Escobar regiona (VIDEO)

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželal Svećla (Xhelal Svecla) objavio je na svom fb profilu snimke racije u vili Milana Radoičića, na obali jezera Gazivode.

“Svjedočili smo i slikama i ostalim dokazima da je vođa ove grupe bio Milan Radoičić. Čak i po slikama koje se mogu vidjeti, očito je da ovo nije nikakav “borac za slobodu” već Pablo Escobar regiona. Pod plaštom zaštitinika građana on i njegovi suradnici postali su multimilioneri na štetu zakona, države i drugih građana. Stoga je potrebno istražiti mjesto zločina svih ovih godina na sjeveru zemlje uz svu imovinu, aparate i lokacije terorističke skupine”, naveo je kosovski ministar policije..

Svećla je je naglasio da će teroristički napad u selu Banjska biti detaljno istražen i do kraja.

Objekat koji je kosovska policija pretresla nalazi se na šestom kolimetru putnog pravca od brane Gazivode prema Ribariću(Tutin).

Kosovska policija u skladu sa sudskim nalogom, danas izvršila pretres stana Milana Radojčića, u njegovoj vili na jezeru Gazivode, u aneks prostorije, Mitrovačke bolnice i u kući Vladimira Radojevića poznatog kao “Mama”.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: