26 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Video Zanimljivosti

Testirajte svoju hrabrost: Rupa na sred mosta (VIDEO)

Na sred mosta, na magistralnom pravcu Novi Pazar – Ribariće, kod fabrike “Extra San”, otvorila se rupa u kolovozu, a saobraćaj se preko tog mosta odvija u jednoj traci, vidi se na emitovanom videu koji se večeras pojavio na društvenim mrežama.

Kako se može zaključiti iz emitovang sadržaja i čuti iz komentara autora snimka “evo draga braćo stao sam na jedan most da vidimo gdje prolazimo, ovdje prolaze oni veliki kamioni i šleperi i samo je sami Bog nekoga sačuvao”.

“Šta se čeka i zašto se ne zatvori ovaj pravac meni nije jasno. Bog da nam pomogne”, čuje se na snimko dok istovremeno vozila prolaze pored rupe označene crvenom linijom i vertikalnom signalizacijom.

 

Udruženje “Inicijativa slobodnih građana” iz Novog Pazara podijelilo je ovaj video uz komentar da je u pitanju “turistička atrakcija” na regionalnom putu Novi Pazar-Ribariće.

“Panorama most. Građevinska inovacija za turiste koji mogu uživati u predivnom pogledu. Posjetite ovaj most i oslobodite se svojih strahova od visina, sigurno će vam koristiti kao terapija”, poručili su u ironičnom komentaru na ovaj slučaj.

Nadležni iz Puteva Srbije i iz policije se nisu oglasili u vezi sa stanjem na ovom mostu.

 

 

 

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: