24 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Tutin

Tutin: Opština za namirnice penzionerima i socijalno ugroženima izdvaja šest miliona dinara

Opština Tutin će za namirnice penzionerima i socijalno ugroženom stanovništvu,  tokom vanrednog stanja i situacije izazvane pandemijom koronavirusa, izdvojiti jednokratna izdvajanja u iznosu od šest miliona dinara.

Kako je izjavio predsjednik tutinske opštine Kenan Hot u vrijeme vanrednog stanja najvažnije je sačuvati život i zdravlje građana.

“Izdvojićemo značajna novčana sredstva kako bismo olakšali život socijalno ugroženima i penzionerima tokom trajanja vanredne situacije. U naredna dva mjeseca podijelit ćemo oko 5. 000 paketa sa osnovnim životnim namirnicama našim sugradjanima. Takođe ćemo pozvati socijalno odgovorne firme i pojedince da se uključe u akciju kako bi svi zajedno pokazali visok stepen solidarnosti u ovim teškim trenucima. Sada je najbitnije da sačuvamo život i zdravlje naših sugradjana, zato je važno da svi poštujemo mjere preventive, kako bismo na najbolji način izašli kao pobjednici, što nam je najvažniji zadatak danas”, poručio je redsjednik opštine Tutin Kenan Hot.

On je istakao da kao preduzetnik i lično, daje podršku ovom megalomanskom projektu, u obezbedjivanju i skromnom doniranju dijela paketa, a i u radu i organizaciji akcije.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: