25 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Priboj

U Priboju počela limska regata

Pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, a u organizaciji Turističke organizacije i Rafting kluba „Jastreb“, u Priboju je počeo dvednevni Lim fest i Limska regata, koja je jutros krenula sa gradskog keja.

Početku regate je prisustvovalo nekoliko hiljada gradjana, a plovidba od Priboja do Sjeverina u dužini oko dvadesetak kilometara iz godine u godinu privlači sve veći broj posjetilaca, pa je tako i u subotu uz pjesmu zaplovilo oko 40 čamaca.

Na atraktivne adrenalinske izazove Limske regate, prema riječima organizatora, pored raftera iz nekoliko gradova bivše Jugoslavije, stigli su ljubitelji Lima, jedne od najljepših evropskih rijeka, iz daleke  Kanade, Amerike i Australije.

“Pored Pribojaca, i raftera iz susjednih opština, stigli su nam učesnici sa skoro svih kontinenata. Tu su ljubitelji Lima iz Kanade, Amerike, Australije, iz nekoliko gradova Nemačke, zatim iz više gradova bivše Jugoslavije, potom Beograda, Subotice, Novog Pazara i drugih mjesta u Srbiji”, kaže ispred organizatora Siniša Laković iz Rafting kluba “Jastreb”.

izvor:pp media

Povezane vijesti

%d bloggers like this: