29 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

U sanitetskom vozilu pronađeno 3,4 kilograma droge, uhapšen vozač iz Raške

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su S. P. (1975) iz Raške, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u mjestu Batnjik, na putu Novi Pazar-Raška, u sanitetskom vozilu Doma zdravlja u Raški, kojim je upravljao S. P. pronašla tri kese sa oko 3,4 kilograma sasušene biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, saopšteno je jutros iz Policijske uprave Novi Pazar.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Portparol tog tužilaštva Marko Savović rekao je za SNEWS da osumnjičeni još nije saslušan pred tužiocem i da će više informacija imati nakon što u predviđenom roku od 48 sati dobiju obavještenja iz policije.

Policjska akcija sprovedena je sinoć, a neki lokalni mediji su bili na mjestu događaja odmah nakon zaustavljanja i zaplijene droge u vozilu hitne pomoći.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: