28 Aprila, 2024
Aktuelno Politika Sandžak Sjenica

U Sjenici promjenjena vlast

SDA Sandžaka, Ogranak Sjenica saopštila je da je u nastavku sjednice SO Sjenica, u srijedu većinom od 21 odbornika izabrano novo opštinsko rukovodstvo.

Kako je navedeno novu većinu čine SDA Sandžaka, Sandžačka demokratska partija (SDP) , Stranka budućnosti i razvoja (SBR), Pokret Socijalista i jedna nezavisna odbornica .

“Za novog predsjednika opštine izabran je Nermin Kamberović , za zamjenika predsjednika opštine Admir Elezović, za predsednika SO Sjenica izabrana je Mulka Zornić, a za jpredsednika SO Sjenica izabran je Momir Kovačević. Sve eventualne špekulacije koje pokušavaju da plasiraju ostaci bivše vladajuće oligarhije ne doprinose ničemu drugom sem što štete interesima svih građana opštine Sjenica, time što za cilj imaju namjeru da ih dezinformišu i svesno dovedu u zabludu”, navedeno je u saopštenju .

SDA Sandžaka u Sjenici pozovala je sve ostale političke aktere Sjenice da se pridruže većini i, kako su naveli, daju svoj doprinos u razvoju naše Sjenice.

Prošle sedmce sa mjesta predsjednike opštine Smijenjen je Munib Mujagić. funkcioner Stranke pravde i pomirenja (SPP) koja je u dosadašnjem sazivu činila okosnicu vlasti u Sjenici.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: